Калкулатор пласмана на такмичењу: Званично тумачење одредба о рангирању ученика

Калкулатор пласмана на такмичењу: Званично тумачење одредба о рангирању ученика 1

Како се велики број постављених питања у групи “Такмичења из биологије” односи на рангирање и пласман на наредни ниво такмичења, Биологијакп је контактирала Институт за биологију и екологију Природно-математичког факултета у Крагујевцу (овогодишњег координатора такмичења за шести разред),

Од тима за организацију такмичења са Крагујевачког ПМФ-а врло брзо смо добили одговор, те желимо да им се овом приликом захвалимо на ажурности и на врло професионалној коресподенцији.

Са општинског/окружног на окружно/републичко такмичење пласман остварују СВИ ученици који су освојили прву, другу или трећу награду (место) на општинском/окружном такмичњеу.

Минималан број бодова потребних за ПРВО МЕСТО се одређује тако што се најпре израчуна 5% од најбољег резултата у општини/округу, затим се од најбољег резултата одузме птетходно израчунатих 5%. Добијена разлика представља МИНИМАЛНИ БРОЈ БОДОВА ЗА ПРВО МЕСТО

Минималан број бодова потребних за ДРУГО МЕСТО се одређује тако што се од минималног броја бодова за ПРВО МЕСТО одузме 5% од најбољег резултата за општину/округ.

Минималан број бодова потребних за ТРЕЋЕ МЕСТО се одређује тако што се од минималног броја бодова за ДРУГО МЕСТО одузме 10% од најбољег резултата за општину/округ.

Ваш плсаман и границе за свако место понаособ можете да израчунате преко овог калкулатора:




Kliknite na dugme “Proveri” kako biste proverili svoj plasman na takmičenju.
Minimalan broj bodova za prvo mesto: N/A
Minimalan broj bodova za drugo mesto: N/A
Minimalan broj bodova za treće mesto: N/A

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.