“Život u kosmosu – astrofizička determinisanost”

“Život u kosmosu – astrofizička determinisanost” 1

Astronomsko društvo “Alfa” i Departman za fiziku PMF-a u Nišu, u četvartak, 14. decembra 2017. godine, od 20:30h organizuju predavanje

Život u kosmosu – astrofizička determinisanost.

Predavač će biti prof. dr Dragan Gajić, redovni profesor Departmana za fiziku. Predavanje će biti održano u amfiteatru Prirodno-matematičkog fakulteta.

Ovo predavanje prvo je u nizu predavanja Škole astrobiologije, koju AD Alfa i Departman za fiziku organizuju u okviru projekta “Astronomija svuda“, uz podršku Centra za promociju nauke.

Ulaz na predavanje, kao i učešće na školi je besplatno, i otvoreno za sve zainteresovane. Iz organizacionih razloga, neophodno da se oni koji žele da pohađaju sva predavanja Škole astrobiologije prijave. Prijave se vrše e-mejlom na adresu “Život u kosmosu – astrofizička determinisanost” 2 (potrebno je poslati, ime, prezime i kontakt e-mejl ili telefon).

 

Za sve one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju predavanju biće obezbeđen direktan penos na Youtube kanalu društva. Preliminarni program predavanja Škole astrobiologije možete pogledati ovde.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.