Ко смо ми ?

Биологијакп је едукативан сајт намењн популаризацији биологије у основним школама. Циљ нам је да кроз технологије данашњег времена пренесемо љубав према биологији,природи,планети код ученика.

Биологијакп је едукативни портал направљен са циљем да првенствено ученицима основних школа кроз интерактивне лекције,анимације,презентације приближи ову лепу науку. Сајт је почео са радом 21. новембра 2013. године на домену биологијакп.wеbs.cом, касније је отворен сајт са лекцијама биологијакп.weebly.cом. Љубазношћу фирме Лоопиа добили смо хостинг и домен,што нам је омогућило да будемо још бољи и истрајнији у свом раду.Сајт бележи преко 500.000 појединачних прегледа, док дневно сајт прегледа 500 особа.

Чиме се бавимо ?

Популаризација биологије

Кроз наше пројекте популаризујемо биологију и науку. Циљ нам је да кроз технологије данашњег времена пренесемо љубав према биологији,природи,планети код ученика.

Заштита животне средине

Кроз наш сајт желимо да утичемо на очување животне средине , подужићи свест популацији о важности чувања и заштите животне средине.

МИСИЈА

Ширење љубави према биологији, планети , природи и екологији. Промовисање и популаризација науке, научног рада и подизање свести о значају очувања животне средине технологијама 21. века.

ВИЗИЈА

Тежимо да постанемо водећа организација за популаризацију биологије и осталих природних наука. Својим радом желимо да пружимо најквалитетније образовање  младим генерацијама.

Наш тим

Упознајте се са људима који свакодневно доприносе развоју сајта.

Драган Јовчев

генерални директор

Лада Стошић

Стручни сарадник

Бојан Ристић

сарадник на пројекту

Aнђела Милојевић

Сараднк на пројекту

Андреа Николић

Стручни сарадник

Љиљана Стојчић

Сараднк на пројекту

Зорица Ђурић

Кординатор пројекта

Вељко Ђурић

Сарадник на пројекту

Ања Цветановић

Сараднк на пројекту

Лука газетић

Сарадник на пројекту

Придружи нам се!

Уколико желиш да се придружиш нашем тиму и желиш да постанеш део Биологијакп групе попуни приступницу.

затвори