Коначни резултати републичког такмичења из биологије за основне школе

Коначни резултати републичког такмичења из биологије за основне школе 1

Коначне резултате републичког такмичења из биологије за ученике основних школа, одржаног 28. маја 2023. године на Биолошком факултету у Београду можете преузети у прилогу.

На крају овогодишњег циклуса такмичења желимо да још једном честитамо свим ученицима и њиховим менторима на постигнутим резултатима. Узевши у обзир чињеницу да правила о награђивању на републичком такмичењу сврставају такмичење из биологије у групу најтежих само учешће на републичком такмичењу представља огроман успех.

Ученици, ваши резултати сведоче о вашој страсти за биологију и вашој снажној жељи да истражујете природу света око нас. До републичког такмичења довела вас је ваша преданост, мотивација и изузетан труд. Ваша научна вештина, упорност и детаљно знање показуају вашу способност да се супротставите изазовима и да постигнете велике ствари. Понесите ово постигнуће са поносом и нека вас мотивише да наставите да проналазите научне тајне и доприносите развоју биологије и наше разумевање живота.

Посебно честитамо награђеним ученицима који су освојили једно од првих 3 места на такмичењу. Важно је истаћи да на овом такмичењу не постоји конкуренција, већ изазивате себе.

Честитамо и ученицима који упркос великом труду, ове године нису освојили диплому. У такмичењима понекад не постоји величина за сав успех који сте већ постигли кроз учење и усавршавање. Наставите да истражујете и да се усмеравате ка својим интересовањима, јер у вама лежи неограничен потенцијал.

Овом приликом желимо да честитамо свим наставницима-менторима. Наставници, ваша посвећеност и подршка ученицима неизмерни су. Ваша настава, менторство и ненадмашива ентузијазам подстакли су ученике да дођу до овог нивоа. Ваше великодушно делење знања и страсти за биологију инспирисало је ученике да се заинтересују за овај диван предмет. Ваша улога да ослободите потенцијал ученика неизмењива је и непроцењива.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.