Обавештење за такмичаре који су се пласирали на републичко такмичење из физике

Обавештење за такмичаре који су се пласирали на републичко такмичење из физике 1

Како се услед промене термина општинског такмичења из биологије, републичко такмичење из физике за ученике основних школа одржава истог дана када и општинско такмичење из биологије, ученицима који су се пласирали на републичко такмичење из физике омогућено је полагање теста из биологије.

Према информацијама које смо добили од Актива наставника биологије Краљева, а које су објављене у фејсбук групи “Наставници биологије”:

 • Ученици који су се пласирали на оба такмичења изради теста из биологије могу да приступе у ОШ”Чибуковачки партизани” у Краљеву.
 • Општинска комисија ће тестове ученика прегледати, а резултате проследити домаћину општинског такмичења за општину из које ученик долази.
 • Како би ученици остварили право да тест полажу у Краљеву потребно је да се ментор ученика обрати школи домаћину ОШ “Чибуковачки партизани” у Краљеву са молбом у писаној форми, уз пропратно образложење ситуације.

Контакт мејл школе домаћина намењен за такмичење из биологије је [email protected]..

Ученицима желимо пуно успеха на оба такмичења!

This Post Has 3 Comments

 1. Sandra

  Poštovani!Moje dete ima okružno takmičenje iz tehnike i tehnologije koje se održava u Beogradu 10.04. u 13:00,traje 60 minuta.Opštinsko takmičenje iz biologije koje je dva puta pomerano,pomereno je za 10.04. u 14:00.Dete je želelo da ide na takmičenje iz biologije,ali pošto živimo u Obrenovcu ni avionom ne možemo da stignemo na takmičenje iz biologije u 14:00.Zar nisu
  mogli bar sati da se usklade ako je već pomeren datum?Da može da radi biologiju u školi gde radi tehniku i tehnologiju,ili satnica da se pomeri bilo bili bi vam baš zahvalni na tome.

  1. Dragan Jovčev

   Poštovani,
   Najbolje je da kontaktirate Srpsko biološko društvo

 2. Dragan Jovčev

  Poštovani,
  Najbolje je da kontaktirate Srpsko biološko društvo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.