Обавештење за такмичаре који су се пласирали на републичко такмичење из физике

Обавештење за такмичаре који су се пласирали на републичко такмичење из физике 1

Како се услед промене термина општинског такмичења из биологије, републичко такмичење из физике за ученике основних школа одржава истог дана када и општинско такмичење из биологије, ученицима који су се пласирали на републичко такмичење из физике омогућено је полагање теста из биологије.

Према информацијама које смо добили од Актива наставника биологије Краљева, а које су објављене у фејсбук групи “Наставници биологије”:

  • Ученици који су се пласирали на оба такмичења изради теста из биологије могу да приступе у ОШ”Чибуковачки партизани” у Краљеву.
  • Општинска комисија ће тестове ученика прегледати, а резултате проследити домаћину општинског такмичења за општину из које ученик долази.
  • Како би ученици остварили право да тест полажу у Краљеву потребно је да се ментор ученика обрати школи домаћину ОШ “Чибуковачки партизани” у Краљеву са молбом у писаној форми, уз пропратно образложење ситуације.

Контакт мејл школе домаћина намењен за такмичење из биологије је [email protected]..

Ученицима желимо пуно успеха на оба такмичења!

This Post Has 3 Comments

  1. Sandra

    Poštovani!Moje dete ima okružno takmičenje iz tehnike i tehnologije koje se održava u Beogradu 10.04. u 13:00,traje 60 minuta.Opštinsko takmičenje iz biologije koje je dva puta pomerano,pomereno je za 10.04. u 14:00.Dete je želelo da ide na takmičenje iz biologije,ali pošto živimo u Obrenovcu ni avionom ne možemo da stignemo na takmičenje iz biologije u 14:00.Zar nisu
    mogli bar sati da se usklade ako je već pomeren datum?Da može da radi biologiju u školi gde radi tehniku i tehnologiju,ili satnica da se pomeri bilo bili bi vam baš zahvalni na tome.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.