Саопштење српског биолошког друштва поводом општинског такмичења из биологије

Саопштење српског биолошког друштва поводом општинског такмичења из биологије 1

Поштовани,

Као што вам је познато, због новонастале ситуације окружне ранг листе из разумљивих разлога нису могле бити завршене и објављене у року од 5 радних дана, како је било предвиђено Правилником о такмичењу из биологије.

Надамо се да су школе домаћини Општинског такмичења општинске ранг листе већ проследиле школама задуженим за прављење окружних ранг листи (списак и емаил адресе школа задужених за окружну листу, школама домаћинима општинског такмичења послали смо 13. марта). Школе домаћине које то још увек нису учиниле, молимо да, када се за то стекну услови, пошаљу коначну општинску ранг листу школи задуженој за свој округ, како бисмо, када се заврши период ванредног стања, могли прогласити окружне листе, рангирати ученике према Правилнику, и објавити имена ученика који су освојили дипломе и награде на општинском такмичењу. Предуслов да се формира ранг листа је да нам сви окрузи (односно школа задужена за сакупљање општинских резултата у свом округу) пошаљу сумарне резултате одржаног такмичења.

Овом приликом, ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ свим школама организаторима општинског такмичења, као и школама које су прихватиле обавезу формирања окружних листи.

Све додатне информације у вези такмичења које добијемо, благовремено ћемо вам прослеђивати, у складу са одлукама и инструкцијама Министарства.

Срдачан поздрав,

Српско биолошко друштво и Организациони тим такмичења из биологије

У Београду, 20. 03. 2020.

This Post Has 2 Comments

  1. Јасна

    Где је извињење за тестове, кључеве, пропозиције?!

    1. Поштовани,

      Обратите пажњу на датум писања чланка. Ова објава је у вези општинског такмичења из 2020. године.
      На почетној страни сајта можете преузети тестове и решења са овогодишњег такмичења.

      Срдачан поздрав,

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.