КОНКУРС  „ВОЛИМ БИОЛОГИЈУ“ (2023)

КОНКУРС  „ВОЛИМ БИОЛОГИЈУ“ (2023) 1

Центар за образовну технологију, методичко усавршавање и каријерно вођење наставника биологије расписује Конкурс ВОЛИМ БИОЛОГИЈУ.

Конкурс је отворен од 1. фебруара 2023. г. до 15. маја 2023. године.

На Конкурс се могу пријавити ученици и ученице основних и средњих школа који желе да представе резултате свог ангажовања у креирању и примени образовне технологије у наставним и ваннаставним активностима (у оквиру реализације различитих биолошких наставних садржаја).

Документација за конкурсну пријаву подразумева:

Кратко пријавно писмо на Конкурс са прилозима:

1.      Контакт подаци ученика/ученице (име и презиме, телефон, Е-пошта, назив школе коју похађа) и

2.      Текстуални, видео материјали и други продукти ученичког рада (попут пропагандних плаката, фото албума, природних наставних средстава и сл.), на самостално одабрану биолошку тематику.

Молимо да конкурсну пријаву са свим елементима у прилогу, односно документацију о реализованој тематици са пропратним наставним материјалима проследите на адресу:

Е-пошта: [email protected]

или на адресу:

Универзитет у Београду – Биолошки факултет

Студентски трг 16

11158 Београд 118  ПАК 105104

Са назнаком за Конкурс ВОЛИМ БИОЛОГИЈУ.

Презентација најбољих ученичких радова и додела награда биће организовани 25. маја 2023. године. (четвртак), са почетком у 16 часова, на Биолошком факултету, у библиотеци Института за физиологију и биохемију, Студентски трг 3 (зграда Филолошког факултета, степениште десно, II спрат).

Напомена: Уколико имате додатних питања у вези са пријавом на Конкурс можете се обратити писмено на напред наведену адресу е-поште или на телефон 064/ 823 7850, четвртком од 15 до 20 часова, у периоду трајања Конкурса. 

https://cnb.bio.bg.ac.rs/konkursi/2023-vb

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.