Настављамо заједно и на факсу: 8 година постојања Биологијакп групе

Настављамо заједно и на факсу: 8 година постојања Биологијакп групе 1

Иако су важнији јубилеји обично дељиви бројем 5, година у којој обележавамо осам година постојања је за нас посебна. Биологијакп је настала и развијала се у школској клупи да би касније прешла у гимназију. За осам година прошла је заједно са вама у потпуности циклус предуниверзитетског образовања (основношколског и средњошколског). Такође заједно смо се спремали за пријемне испите како и за специјална биолошко-хемијска одељења , тако и за факултет. Током лета отишли смо на заслужени одмор, а ево сада смо већ у првој колоквијумској недељи.

Можда ћете помислити да ће нам се путеви овде разићи, али Биологијакп остаје са вама током студирања. Наш циљ током претходног периода је био првенствено да вас уведемо и задржимо у свету биологије. Смисао изучавања биологије видимо управо у развијању љубави према феномену живота и свих његових чиниоца (и оних неживих). Тај смисао повезује све наше пратиоце. Неки од наших сарадника своје школовање су наставили на техничким факултетима, али формално образовање није предуслов за популаризацију биологије. Слободно се може рећи да биологија има скоро неограничен досег, тако да у свему што нас окружује можемо наћи корелацију са биологијом. То нас мотивише да још већи акценат дамо научно-популарним пројектима.

За све оне који ће се током студија на најнепосреднији начин сусретати са биологијом започињемо ново поглавље. У току је реализација плана покретања сајтова који ће обухватити факултетске предмете. Лекције ће бити писане у нашем препознатљивом и провереном моделу.

Јединство је можда најбоља кључна реч за предстојаће пројекте, јер је у току интеграција свих наших електронских сервиса. Време је за нови циклус.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.