Обавештење пободом почетка школске године

Обавештење пободом почетка школске године 1

Поштовани пратиоци,

Обавештавамо вас да ће због школских обавеза доћи до кориговања активности на сајту. Од наредне седмице чланци на блогу излазиће два пута недељно ( понедељком и петком) , а сваке среде излазиће нова лекција за 8. разред  (до комплетирања свих лекција) , када ће се започети са израдом лекција за средњошколце. Сваког четвртка излазиће онлајн тестови за основну школу. Током распуста сваког дана излазиће нови чланци.

Обавештења за догађаје,манифестације и такмичења објављиваће се благовремено (без обзира на недељни распоред активности).

Ове године обележавамо пола деценије постојања те ће крајем септембра бити покренута наградна игра која ће трајати током читаве школске године , а током окотбра и новембра очекујте  низ активности поводом обележавања нашег рођендана.

Такође сајт ће ове године  имати један мали редизајн зарад боље функционалности. Планира се централизација свих наших сервиса ,што захтева благе измене сајта. Процес ћирилизације сајта се наставља до сада је значајан део сајта пресловљен и сви нови постови су на ћирилици, док ће се остатак сајта благовремено и постепено пресловити.

Желимо вам пуно успеха у овој школској години,

Ваша БИОЛОГИЈАКП

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.