Биологијакп учествује на 13.Фестивалу науке

Биологијакп учествује на 13.Фестивалу науке 1

Биологијакп ће учествовати на 13.Фестивалу науке који ће се одржати од 5 до 8 децембра на Београдском сајму. Ове године Биологијакп ће наступити поставком “Отвори очи науци доскочи”. У оквиру поставке посетиоци ће моћи ближе да се упознају са својим чулом вида али и да сазнају како виде друга жива бића. На штанду посетиоци ће моћи да виде моделе ока,експерименте из оптике , инфографике и постере. Такође помоћу наочара за виртуелну реалност посетиоци ће моћи да уђу у кожу животиња и да виде свет из њиховог угла. У склопу поставке биће организован квиз где ће посетиоци поред знања са штанда моћи да понесу и награде које је припремила креативна радионица “Торбица Цветић”.

Кроз причу о најзначајнијем чулу водиће Вас наши волонтери са којим се можете већ сада упознати на сајту фестивала. ( https://www.festivalnauke.org/ ).

Биологијакп учествује на 13.Фестивалу науке 2

Смештај за волонтере обезбедили су наши спонзори:Балкан гарни хотел и хостел Сајам.

Цена фестивалске карте је 500 динара, а за групне и школске посете предвиђен је попуст. Фестивал науке је највећа манифестација у области промоције науке и образовања, одржаће се на Београдском сајму у халама 3, 3а и 5 од 5. до 8. децембра 2019. године.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.