Дан науке у Србији 2018

Дан науке у Србији 2018 1

Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu i Centar za naučno-istraživački rad studenata Biološkog fakulteta i ove godine obeležavaju Dan nauke u Srbiji.

Manifestacija povodom obeležavanja Dana nauke u Srbiji biće održana 10. jula u Botaničkoj bašti “Jevremovac”, a ulaz će biti besplatan za sve zainteresovane posetioce u periodu od 10 do 18 časova.

U okviru obeležavanja Dana nauke u Srbiji imaćete priliku da čujete dva naučno-popularna predavanja u periodu od 11 do 12 časova, koja će biti prilagođena različitim nivoima poznavanja biologije. Za sve vreme trajanja manifestacije moći ćete da učestvujete u raznim radionicama koje će biti prilagođene za sve uzraste. Pored predavanja i radionica pozivamo vas da nam se priključite u debati koja će biti organizovana u popodnevnim časovima. Takođe, uživaćete u postavci prelepih fotografija koje su delo studenata biologije, kao i u besplatnim, stručnim vođenjima po Botaničkoj bašti koja će se organizovati u više termina (program se nalazi priložen na dnu strane).

Više informacija možete pronaći na fejsbuk stranici događaja, a kompletan program možete preuzeti u prilogu.

 

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.