Poziv za Sat za nasu planetu 2017

Svetski fond za prirodu i ove godine organizuje manifestaciju sat za nasu planetu. Cilj manifestacije je povecanje ekoloske svesti . Pozivno pismo Vam prenosimo u celosti:

Poštovane koleginice i kolege, prijatelji i saradnici,

WWF-Svetska organizacija za prirodu vas i ove godine sa zadovoljstvom poziva da se uključite u globalnu akciju „Sat za našu planetu” (Earth Hour).

U subotu, 25. marta 2017. godine u 20:30h, gradovi širom sveta će po deseti put isključiti svetla na sat vremena i time još jednom poslati snažnu poruku da ipak možemo nešto preduzeti kako bismo ublažili posledice klimatskih promena, ali i kako bismo skrenuli pažnju na posledice prekomerne potrošnje ograničenih prirodnih resursa.

Ovaj sat je samo mali podsetnik da zajedno možemo uticati na to da se stvari promene i da su male stvari koje svakodnevno obavljamo te koje nam mogu pomoći da stvorimo humaniju budućnost.

Pozivamo vas da nam se i ove godine pridružite. U prilogu vam dostavljam poziv za organizacije civilnog društva, osnovne informacije o kampanji, i prijavni formular. Molimo vas da popunjen prijavni formular pošaljete na e-mail adresu  [email protected]najkasnije do ponedeljka 20.marta.

Digitlni promotivni materijal (TV spot visoke rezolucije, web baneri, radio džingl i ostali materijal) moći ćete da preuzmete sa sajta WWF-a od ponedeljka 13.marta putem linka www.wwf.rs/wwf_u_srbiji/sat_za_nasu_planetu/materijali/.
Sve dodatne informacije su dostupne na linkovima: www.wwf.rs/wwf_u_srbiji/sat_za_nasu_planetu/prijava/ iwww.wwf.rs/wwf_u_srbiji/sat_za_nasu_planetu/materijali/, a možete nas kontaktirati i putem e-mail adrese [email protected].
Radujemo se saradnji sa vama.

Srdačno,
WWF tim u Srbiji

Promeni klimatske promene!
#SatZaNasuPlanetu

Poziv za Sat za nasu planetu 2017 1

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.