Eko olimpijada
Qуоте фром Драган Јовчев он 4тх мај 2017, 11:01 амNacionalna Ekološka Olimpijada je takmičenje učenika osnovnih i srednjih škola iz oblasti Ekologije. Takmičenje je pojedinačno. Mogu da učestvuju učenici 5, 6, 7, 8 razreda osnovne i 1, 2, 3 i 4 razreda srednjih škola iz cele Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije ili bilo koje druge države (uzrast 12-18 godina).
Organizator takmičenja je Regionalni centar za talente -Bor .Takmičenje se sastoji iz tri nivoa
- Opštinskog (online)
- Okružnog (online)
- Republičkog (pismeni test)
Nacionalna Ekološka Olimpijada je takmičenje učenika osnovnih i srednjih škola iz oblasti Ekologije. Takmičenje je pojedinačno. Mogu da učestvuju učenici 5, 6, 7, 8 razreda osnovne i 1, 2, 3 i 4 razreda srednjih škola iz cele Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije ili bilo koje druge države (uzrast 12-18 godina).
Organizator takmičenja je Regionalni centar za talente -Bor .Takmičenje se sastoji iz tri nivoa
- Opštinskog (online)
- Okružnog (online)
- Republičkog (pismeni test)
Qуоте фром Драган Јовчев он 31ст мај 2017, 12:36 пмEvo testova sa eko-olimpijade 2017. godine.
U istom dokumentu su testovi za srednjoskolce i osnovce
Evo testova sa eko-olimpijade 2017. godine.
U istom dokumentu su testovi za srednjoskolce i osnovce
Уплоадед филес:- Yоу неед то логин то хаве аццесс то уплоадс.
Qуоте фром Гуест он 31ст мај 2017, 12:38 пмBas je apsurdno sto ove godine traze kotizaciju za izdavanje diploma takmicarima.
Bas je apsurdno sto ove godine traze kotizaciju za izdavanje diploma takmicarima.
Qуоте фром Драган Јовчев он 20тх мај 2018, 10:47 пмEvo testova sa ovogodišnje eko-olimpijade
Testovi sa republičkog takmičenja za osnovnu školu
Evo testova sa ovogodišnje eko-olimpijade
Testovi sa republičkog takmičenja za osnovnu školu
Уплоадед филес:
- Yоу неед то логин то хаве аццесс то уплоадс.
Qуоте фром Драган Јовчев он 20тх мај 2018, 11:07 пмTestovi i rešenja za srednju školu- eko olimpijada 2018
Testovi i rešenja za srednju školu- eko olimpijada 2018
Уплоадед филес:- Yоу неед то логин то хаве аццесс то уплоадс.
Qуоте фром Драган Јовчев он 20тх јун 2019, 1:22 амTestovi za srednju školu
Testovi za srednju školu
Уплоадед филес:
- Yоу неед то логин то хаве аццесс то уплоадс.
Qуоте фром tanjce_yoo он 8тх децембар 2024, 9:34 амPoštovani kolega,
Da li imate testove iz poslednje dve godine sa Nacionalne ekološke olimpijade za srednjoškolce? Želela sam da spremam svoje dete za takmičenje.Unapred vam hvala.
Moj mejl je [email protected].
Poštovani kolega,
Da li imate testove iz poslednje dve godine sa Nacionalne ekološke olimpijade za srednjoškolce? Želela sam da spremam svoje dete za takmičenje.Unapred vam hvala.
Moj mejl je [email protected].
Qуоте фром Sara Živić он 21ст март 2025, 5:14 пмPoštovani,
U slučaju sa imate testove sa prethodna dva takmičenja Eko olimpijada, da li možete da ih postavite na forumu? Hvala.
Poštovani,
U slučaju sa imate testove sa prethodna dva takmičenja Eko olimpijada, da li možete da ih postavite na forumu? Hvala.