Razocaravajuce
Guest
#1 · 31st мај 2017, 12:52 pm
Quote from Guest on 31st мај 2017, 12:52 pmKao prvo,uopste mi se ne svidja nacin prolaska ucenika.Ne postuje se donet pravilnik,a ni pravilnik nine nesto bajan,tako da poraditi treba na tome. I sad,kako bi se reklo,nije sve u tim bodovima ima tu nesto u znanju a ne samo u rang listama i glupostima koje organizatori smisljaju.Ako bi se uspela napraviti neka peticija da se vrate pravila iz 2015 godine i ovalvi testovi,takmicenje ce biti vrhunsko,vise ce nas se takmiciti,a i mnogi bi bili srecni i da dobiju koji bod za upis u srednju sa takmicenja.Bilo bi cak dobro i neke pokazne vezbe da se uvedu na takmicenje za sve razrede osnovne skole,posto sam test nije merilo znanja ucenika,ima necega i u praksi gde trebaju primeniti steceno znanje.
Kao prvo,uopste mi se ne svidja nacin prolaska ucenika.Ne postuje se donet pravilnik,a ni pravilnik nine nesto bajan,tako da poraditi treba na tome. I sad,kako bi se reklo,nije sve u tim bodovima ima tu nesto u znanju a ne samo u rang listama i glupostima koje organizatori smisljaju.Ako bi se uspela napraviti neka peticija da se vrate pravila iz 2015 godine i ovalvi testovi,takmicenje ce biti vrhunsko,vise ce nas se takmiciti,a i mnogi bi bili srecni i da dobiju koji bod za upis u srednju sa takmicenja.Bilo bi cak dobro i neke pokazne vezbe da se uvedu na takmicenje za sve razrede osnovne skole,posto sam test nije merilo znanja ucenika,ima necega i u praksi gde trebaju primeniti steceno znanje.
Click for thumbs down.0Click for thumbs up.1
Драган Јовчев has reacted to this post.
Драган Јовчев