KONAČNE JEDINSTVENE RANG LISTE SA OPŠTINSKOG TAKMIČENjA IZ BIOLOGIJE ZA OSNOVNE ŠKOLE

Čestitamo svim učenicima i njihovim nastavnicima na postignutim rezultatima!

Zahvaljujemo se školama domaćinima, opštinskim aktivima nastavnika i Školskim upravama na efikasnoj organizaciji ovog nivoa takmičenja i na blagovremeno dostavljenoj dokumentaciji koja je omogućila ažuriranje i ispravljanje podataka za rang liste.

U prilogu možete da preuzmete konačne jedinstvene rang liste sa takmičenja iz biologije za osnovne škole, za učenike od V-VIII razreda, sačinjene na osnovu rezultata koje smo dobili od škola-domaćina ovog takmičenja, i korigovane na osnovu naših sopstvenih provera kao i dikumentacije i zahteva za korekciju podataka koje su nam dostavile škole.

U odnosu na preliminarne liste, broj evidentiranih učenika na takmičenju je povećan. Razlog tome je što je jedan broj škola koje inače rade u složenim uslovima naknadno dostavio podatke. Povećan broj takmičara nije promeni prag plasmana po kriterijumu 20% naviše ostvarenih bodova u V, VI i VIII razredu, dok je promena za jedan bod bila u VII razredu (sa 86 na 85 bodova).

Odlukom organizatora i realizatora, učenici koji su evidentirani u preliminarnim listama sa direktnim plasmanom, a čiji je plasman po tom osnovu korigovan zadržali su svoj tada ostvareni plasman (*).Svi učenici koji su nakon korekcije i ispravke podataka stekli direktan plasman dobili su odgovarajući status.

Time smo prikazali sve rezultate takmičenja po oba osnova i identifikovali sve učenike određenog razreda koji su stekli pravo po Pravilniku da se takmiče na sledećem nivou. Podsećamo da diplome i pohvale koje učenici i nastavnici dobijaju po Pravilniku ne znače istovremeno i plasman na okružno/gradsko takmičenje. Plasman na sledeći nivo takmičenja možete naći u priloženim rang listama.

Prilog

Izvor Bioloski fakultet

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.