Zbirni rezultati opštinskog takmičenja iz biologije

Na sajtu biološkog fakulteta univerziteta u Beogradu objavljeni su preliminarni zbirni rezultati opštinskog takmičenja.

REZULTATI PETI RAZRED

REZULTATI ŠESTI RAZRED

REZULTATI SEDMI RAZRED

REZULTATI OSMI RAZRED

Ukoliko primetite gresku u rang listi potrebno ju je prijaviti. Rok za slanje ispravka je 14 mart 2017 (šalju škole)

Napomena:Jedinstvene liste po razredu sadrže sve učenike koji su evidentirani u izveštajima škola, a rangirani su samo učenici koji imaju upisane bodove na testu. U odnosu na broj učenika sa bodovima, određen je broj učenika koji čine 20% učenika sa bodovima. Crta je podvučena tako da obuhvati sve učenike koji imaju isti broj bodova na granici plasmana. Time su, za svaki razred, identifikovani oni učenici koji po tom osnovu stiču plasman na okružno/gradsko takmičenje.

U dodatnoj koloni, identifikovani su i oni učenici koji su stekli direktan plasman. Ti rezultati su već poznati, s tim da učenici koji se nalaze ispod crte a imaju direktan plasman takođe učestvuju na okružnom/gradskom takmičenju.

Time smo prikazali sve rezultate takmičenja po oba osnova i identifikovali sve učenike određenog razreda koji su stekli pravo po Pravilniku da se takmiče na sledećem nivou. Podsećamo da diplome i pohvale koje učenici i nastavnici dobijaju po Pravilniku ne znače istovremeno i plasman. Plasman na sledeći nivo je vidljiv iz priloženih rang listi.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.