Obaveštenja vezana za završetak ovogodišnjeg ciklusa takmičenja

Nakon završenog ovogodišnjeg ciklusa takmičenja iz biologije za osnovne škole, želimo ovim putem ponovo da čestitamo svim đacima, njihovim nastavnicima, školama i školskim upravama, koji su postigli izuzetne rezultate na republičkom nivou takmičenja i učinili nas sve ponosne na njih.

Realno sagledavajući stanje u našem školskom sistemu danas, posebno se zahvaljujemo školama domaćinima opštinskog i okružnog nivoa takmičenja, koji su pokazali mnogo entuzijazma i dobre volje da svi damo najbolje od sebe, za našu decu koja žele da poprave ovaj svet na bolje. Molimo Vas, kao naše saradnike, da imate razumevanje za neke tehničke probleme u organizaciji, koji su iskrsli zbog naših limitiranih mogućnosti. Zahvaljujemo se svima koji su doprineli da naši učenici na republičkom takmičenju ostvare vrhunske rezultate i da se, kao naši gosti, osećaju prijatno tokom takmičarskog dana.

Zahvalnost dugujemo i kolegama sa Filološkog fakulteta i organizatorima Književne olimpijade, na kolegijalnom dogovoru, zahvaljujući kom su 32 učenika pokazali svoje znanje iz književnosti i biologije istog dana.

U čast znanju i uspehu, organizatori i realizatori takmičenja su odlučili da iskažu posebnu zahvalnost, uz posebno priznanje i skroman poklon u stručnoj literaturi:

  1. Učenicima i njihovim nastavnicima za ostvarene izuzetne rezultate na republičkom takmičenju (91 i više bodova) – Dato u prilogu

  2. Nastavnicima koji su doveli tri i više učenika na republičko takmičenje – Dato u prilogu

  3. Školske kolektive, na čelu sa njihovim direktorima, koji su omogućili kvalitetnu pripremu učenicima i nastavnicima za tri i više đaka – Dato u prilogu

  4. Nastavnicima koji su se odazvali našem pozivu i neposredno učestvovali u realizaciji republičkog takmičenja, dežurajući na testu i pregledajući testove – Dato u prilogu

Molimo Vas da nam predloge i sugestije, kao i primedbe i eventualne pohvale, pošaljete na službeni nalog takmičenja, kako bi u sledećem ciklusu organizovali još bolje takmičenje.

VAŽNA NAPOMENA ZA PRETHODNE NIVOE TAKMIČENjA:

Diplome i pohvale za okružno/gradsko takmičenje možete da slobodno pripremite i izdate po rang listama iz Priloga 4. koje ste nam slali i koje imate u svojoj dokumentaciji. Ove diplome, podsećamo, potpisuju direktori škola domaćina i predstavnici školskih uprava.

Upravni odbor SBD će u najskorije vreme izaći sa stavom o diplomama i pohvalama za opštinski nivo takmičenja.

U ime celog tima koji je realizovao okružno/gradsko i republičko takmičenje, srdačno Vas pozdravljamo,

dr Srđan Stamenković, koordinator takmičenja
Jasna Kovačević, sekretar takmičenja

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.